Szakrendelések

szülészetRendelőnkben teljeskörű szülészet-nőgyógyászati járóbeteg ellátást biztosítunk. A baba-mama központú terhesgondozásunk során az ultrahang vizsgálatok nagy felbontású, 4dimenziós készülékkel történnek. Rendelőnk HPV szűrő és oltócentrum. A különféle szűrővizsgálatok mellett egyebek közt méhszájseb fagyasztást, spirál felhelyezést, meddőségi kivizsgálást, fertőzések kezelését, miómagöb, petefészekciszta, méhpolip kivizsgálását és kezelését is végezzük.
szülészet»
nőgyógyászat»
ultrahang Jelentkezzen emlő, áttekintő hasi, pajzsmirigy, végtagi és nyaki érultrahang-vizsgálatainkon! A vizsgálatokat nagyfelbontású, prémium-kategóriás ultrahang készülékkel klinikai radiológus, ultrahang specialista szakorvos végzi. Az ultrahang sugárterhelést nem okoz, káros hatást nem fejt ki az emberi szervezetre. A készülékkel igen korán észlelhetők a kóros elváltozások, ezért évenkénti áttekintő ultrahangvizsgálattal sokat tehet az egészsége megőrzésért.
tovább»
urologiaNagy tapasztalat, széleskörű ellátás, teljeskörű diszkréció!
Az alábbi panaszok esetén forduljon bizalommal klinikai urológusunkhoz:
° Vizelési panaszok, nehézvizelés, vizeletcsepegés
° Húgyúti fertőzések, hólyaghurut, felfázás, prosztatagyulladás
° Vesekövesség, derékfájdalom, egyéb húgyúti kövesség
° A férfi szexualitás panaszai, merevedési problémák, termékenységi zavarok
° Rákszűrés /prosztata, vese, húgyhólyag, herék/
tovább»
labor Nem akar szakrendelőben, vagy háziorvosánál várni a beutalóra, majd várni a laborban a vérvételre, és visszamenni a vérvétel eredményéért, hogy orvosának végre megmutathassa?
Akkor jelentkezzen be laborvizsgálatainkra a 06 30 274 1872-es telefonszámon! Széleskörű laborvizsgálati lehetőségeket biztosítunk versenyképes áron. Telefonos bejelentkezést követően személyre szabott időpontban történik a vérvétel, amelyet profi, nagy tapasztalattal rendelkező asszisztenseink igen kíméletesen és gyorsan végeznek el.  Az eredményt e-mail-ben továbbítjuk
tovább»
endokrinologia PCOS és PAJZSMIRIGY AMBULANCIA
A Policisztás Ovarium Szindroma (PCOS) és a pajzsmirigy rendellenességei a teljes szervezetet megbetegítő, az életminőségre súlyosan kiható kórállapotokat hozhatnak létre. Szakambulanciánkon 13 éves egyetemi, klinikai gyakorlatot szerzett endokrinológus szakorvos segít Önnek a betegség időben történő felismerésében és szakszerű ellátásában
tovább»
diabetológiaA cukorbetegség korunk járványa, csaknem minden tizedik embert érint hazánkban.   
Tudja-e Ön, hogy megfelelő kezeléssel megelőzhetőek az olyan cukorbetegség okozta szövődmények, mint a szívinfarktus, a gutaütés, a vakság a veseelégtelenség, és megmenthető az alsóvégtag az amputációtól? Nincs ideje a rendelőben üldögélni? Nem elég 5-10 perc, amit orvosával tölthet? Rendelőnkben személyre szabott, korszerű ellátást biztosítunk Önnek, egyéni és csoportos diétás konzultáció lehetőségével.
Bejelentkezés a 06 30 274 1872-es számon.
tovább»
pszichoterápia Bizonytalan hasi fájdalmat panaszol? Étkezéssel kapcsolatos görcsök gyötrik? Székeléssel összefüggően jelentkeznek problémái? Fájdalmatlan csomót tapint?
Szeretettel várjuk sebészeti magánrendelésünkön!
tovább»
gyermek_ultrahangCsecsemő ultrahang szűrővizsgálatok, gyermek ultrahang vizsgálatok A szűrővizsgálat során hasi, csípő és koponya ultrahang vizsgálatot végzünk. A szűrővizsgálat során ellenőrizhetők a méhen belül látott esetleges eltérések, illetve olyan elváltozásokra is fény derülhet, amelyeket a terhesség során nem lehetett észrevenni.
tovább»
gyerkekgyogyaszatRendeléseinken igyekszünk feszültség mentes, nyugodt, barátságos légkört biztosítani a gyermekek és szüleik számára a vizsgálat alatt. Szükség esetén lehetőségünk van kiegészítő vizsgálatok elvégzésére ( labor, ultrahang) illetve társszakmákkal való konzultációra, indokolt esetben a kórházi háttér is adott.
tovább»
gyermek pulmonologiaGyermek tüdőgyógyászati szakrendelés tovább»
pszichoterápiaA minket érő hatások által kiváltott érzelmek nem csak szervszinten, hanem sejtszinten is befolyásolják testünk működését. Gátolják egyes hormonok termelődését, az immunsejtek képződését, stb. Így válnak fontos tényezővé a testi problémáink kialakulásában. Ez magyarázza a pszichoterápia létjogosultságát a testi gyógyításban is. Úgy tekintünk a testi működés harmóniájának a megbomlására, mint figyelmeztető jelre. A probléma megállít és alkalmat ad arra, hogy időt és figyelmet szenteljünk önmagunk számára.
tovább»
Telefon 06 30 274 1872   -   1027 Budapest, Margit krt. 44. mfszt.1.   -   E-mail: palmamedrendelo@gmail.com   -   Hibabejelentés


OK