Bemutatkozás

Pálma Rendelő

Rendelőnk családi vállalkozás, amelyet 2007 óta működtetünk. Ennek részeként a minden problémára kiterjedő szülészet-nőgyógyászati ellátást, továbbá ultrahang diagnosztikát, aspirációs citológiát, urológiát, diabetológiát, dietetikát, endokrinológiai rendelést és vérvételi, illetve teljeskörű laborvizsgálati szolgáltatást végzünk. Így a hozzánk fordulók számára lehetővé tesszük, hogy az esetlegesen szükséges kiegészítő vizsgálatokat és kezeléseket azonos helyen és egymással jól együttműködő team végezze el. Természetesen, bármilyen profilunkhoz tartozó ellátási igény esetén szívesen látjuk rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket is.

Elsődleges célunk a tudomány naprakész ismeretein alapuló magas színvonalú munka, együttműködő kollégáink nagy tapasztalattal rendelkező, jól képzett szakorvosok. Meggyőződésünk, hogy a gyógyító orvosnak a korrekt ellátáson kívül az is a feladata, hogy a hozzáfordulók számára biztonságot nyújtson. Ezért különös hangsúlyt fektetünk a megbízhatóságra, az ellátás szervezésének gördülékenységére, a rendelő kellemes hangulatára és kényelmére.

A test folyamataival kapcsolatos bizonytalanságok, egy még ismeretlen állapot - akár egy első terhesség vagy betegség - vagy valamilyen betegségtől való félelem, a kérdések egész sorát vethetik fel az emberben. Mindnyájunk számára fontos szempont, hogy elegendő időt fordítsunk ezek megbeszélésére, a szükséges gyógyszerek vagy beavatkozások lehetséges következményeinek megvilágítására.  Orvosaink a szükséges döntéseket nem a beteg "feje fölött", hanem őt tájékoztatva és vele együttműködve hozzák meg. A szakmai kritériumok betartása mellett messzemenőkig teret kívánunk adni a gyermekvárók vagy a betegség miatt hozzánk fordulók elképzeléseinek is.

"Az egészségünket sokkal könnyebb megőrizni, mint visszanyerni."  A szűrésen való részvétel időt és anyagi ráfordítást igényel, azonban még mindig jelentősen kevesebbet, mint a már előrehaladott, tüneteket okozó betegségek gyógyítása. Meggyőződésünk, hogy az évenkénti szűrővizsgálatokon való részvétel a tudatos, egészséget központba állító életmód elengedhetetlen része, amely segít a hosszabb, boldogabb, egészségesebb élet elérésében.

Bízunk benne, hogy munkatársaink szakértelme, előzékenysége, diszkréciója, megelégedettséggel tölti el minden kedves páciensünket és rendelőnkben ezáltal hosszútávú, bizalomra épülő orvos-beteg kapcsolatok alakulnak ki.

Telefon 06 30 274 1872   -   1027 Budapest, Margit krt. 44. mfszt.1.   -   E-mail: palmamedrendelo@gmail.com   -   Hibabejelentés


OK