Munkatársaink

Orvosok

 
  Urológus: Dr. Bánfi Gergely
Dr. Bánfi Gergely

1972-ben születtem, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen diplomáztam 1999-ben, majd urológiából szakvizsgáztam és megszereztem az Európai Urológus Társaság szakvizsgáját is (FEBU). Diplomám megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján dolgozom.
Több hónapos szakmai gyakorlatokon vettem részt egyebek mellett gyermekurológiából és andrológiából.
A Magyar Urológus Társaság, az Európai Urológus Társaság és a Nemzetközi Endourológiai Társaság tagja vagyok.

Érdeklődési területeim a húgyúti gyulladások, külső nemi szervek plasztikai műtétei és az uroonkológia. részletek»
 
 Radiológus, ultrahang diagnosztikai klinikai szakorvos: Dr. Bata Pál
Dr. Bata Pál 2002-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán.
2003-ban a Radiológiai és Onkoterápiás Klinikán szakorvos-jelöltként kezdtem munkámat. 2007 óta klinikai szakorvosként dolgozom.  A betegellátás mellett a magyar és angol nyelvű orvos és szakorvosképzés, valamint a kutatás is része klinikai feladataimnak. A szakmai tudás mellett egyetemi tanáraimtól és radiológus szüleimtől az orvos-beteg kapcsolat különleges fontosságát, szakmai hivatástudatot tanultam. Orvosi és oktatói munkámat a fentiek szellemében végzem. 2009 óta  dolgozom a Pálma Rendelőben, ahol fiatal elhivatott csapat tagjaként kiváló körülmények között folytathatom ultrahang diagnosztikai tevékenységem. A rendelés a Pálma-Med Kft. által nyújtott szolgáltatások része, amely a Diagnosztika - Egészség - Gondoskodás vezérfonal alapján működik, így a betegek megfelelő tájékoztatásán túl a további szükséges diagnosztikus és terápiás lehetőségek szervezésében is segítünk.
részletek»
 
 Sebész: Dr. Dehkhodania Feridoon
Dr. Dehkhodania Feridoon

1964-ben születtem Iránban. Orvosi tanulmányaimat 1984-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen kezdtem angol nyelven, ahol 1990-ben „cum laude” minősítéssel kaptam általános orvosi diplomát. Végzés után két évet a Pécsi Gyermekklinika Sebészeti Osztályán dolgoztam. Gyakornoki éveimet általános sebészeti szakon a Semmelweis Egyetem III. sz. Sebészeti Klinikáján töltöttem.
1996-ban általános sebészetből szakvizsgáztam. 1996-1999 között a Semmelweis Egyetem II. sz. Sebészeti Klinikáján, majd 1999-2002- ig a Csepeli Weiss Manfréd Kórház Sebészeti Osztályán dolgoztam. 2002-óta a csepeli Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat általános sebészeti szakrendelésének adjunktusa vagyok

Tevékenység:
- Általános sebészeti vizsgálat
- Ambuláns műtétek: bőrelváltozások és bőr alatti daganatok eltávolítása szövettani vizsgálattal, benőtt köröm kimetszés
- Proktológia: végbél- és végbéltáji panaszok kivizsgálása (aranyér, fissura)

 
Szülész-nőgyógyász szakorvos: Dr. Fábián Tamás
Dr. Bata Pál 1977-ben születtem Nagybányán. Általános és középiskolai tanulmányaimat Kanadában végeztem, ezután két évet jártam a University of British Columbia egyetemére B. Sc. szakon Vancouverben. Szegeden, a Szent Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem orvosi diplomát. 2005-2008 között a Servier Hungária Kft. gyógyszercégnél dolgoztam kutatás-fejlesztési ágon. 2008-2010 között Budapesten, a II. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgoztam rezidens orvosként, majd 2010 óta a Szent János Kórház Nőgyógyászati Osztályán dolgozom és tettem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászat szakterületen. Jelenleg részmunkaidőben az Országos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati Osztályán is dolgozom. Érdeklődési területem a nőgyógyászati onkológia valamint az endometriosis gyógyítása, különös hangsúllyal az endoscopos technikával történő műtétek széles körben történő alkalmazására és propagálására. Szülészeti szempontból minden esetben törekszem a természetes, ún."háborítatlan" szülésvezetés meghonosítására kórházi körülmények között. Nős vagyok, egy 7 éves fiúgyermek boldog apja, hobbim a motorozás és snowboardozás.
 
 Pszichoterapeuta: Dr. Hantos Ágnes
Dr. Hantos Ágnes

Pszichoterapeuta szakorvos vagyok, húsz éve foglalkozom egyéni és csoportos pszichoterápiával. A diplomám megszerzése után, több mint húsz évig családorvosként dolgoztam vidéken. Hospice tréneri, pszichodráma vezetői, magatartás és viselkedésterapeuta végzettséggel rendelkezem, mozgásos, relaxációs és szimbólumterápiás eszközöket is használok. Munkámat a jungiánus és a transzperszonális terápia szemlélete vezeti; hiszek az emberi lélek fejlődési potenciájában, a szenvedés által való tanulás lehetőségében és a közösség szellemi gyógyító erejében.

 
  Endokrinológus, diabetológus: Dr. Harangozó Andrea
Dr. Harangozó Andrea

Hivatásosan elkötelezett vagyok. Mindig is orvos akartam lenni, amióta képes voltam megválaszolni olyan kérdéseket , mint amilyen a " Mi akarsz lenni, ha nagy leszel?" Ebbéli elszántságomat aztán életfeladatra váltottam. Hitem szerint az orvos is elsősorban ember, mint ahogy a beteg is . Az orvos egy olyan ember, aki türelemmel, odafigyeléssel és sok szeretettel segít a hozzá fordulóknak. A beteg pedig a bizalmát adja ezért neki. Az eltelt 16 éves kórházi gyakorlatom és tapasztalatom mindezt csak megerősítette bennem. Szakterületeim: a belgyógyászat, a diabetológia, az endokrinológia mindegyike hosszú időszakra összekapcsol mindazokkal, akik tőlem kérnek segítséget a gyógyuláshoz, életminőségük javulásához. részletek»

 
 Cytológus, pathológus klinikai docens: Dr. Járay Balázs
Dr. Járay Balázs 1962-ben születtem Budapesten. Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem, általános orvosi diplomámat cum laude minősítéssel 1987-ben kaptam. Végzés után az Országos Rheumatologiai és Fiziotherápiás Intézet pathologiai osztályán helyezkedtem el, ahol prof. Tanka Dezső irányítása mellett főképp autoimmun megbetegedések pathologiájával, illetve csontbetegségek tanulmányozásával foglalkoztam.
Fentiek mellett a nőgyógyászati cytologiai szűrővizsgálatokat is én végeztem. 1991-ben szakvizsgáztam pathologiából jeles minősitéssel, 2001-ben cytopathologiai szakvizsgát tettem jeles eredménnyel. részletek»
 
 Bőrgyógyász: Dr. Kiss Dorottya
Dr. Járay Balázs Orvosi pályaválasztásom gyermekkorom óta világos cél volt és hivatás lett. 2008-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. Egyetemi éveimben már tudományos munkát végeztem a Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán, ahol szakképzési éveimet is töltöttem. Az osztályos és ambuláns betegellátás mellett az oktatásban és a klinikai tudományos munkában is részt vettem. Szakvizsgámat 2013-ban tettem le kiválóan megfelelt minősítéssel. Azóta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Bőrgyógyászatán dolgozom. A bőrbetegségek háttere érdekel, az oki kezelést tartom létfontosságúnak. Másodszakvizsgaként a pszichoterápiát választottam, hiszem, hogy a bőrbetegségek és a lélek oda-vissza hatnak egymásra, a szomatikus gyógyítással párhuzamosan a pszichés kezelés teszi teljessé a (krónikus) bőrbetegek ellátását. részletek»
 
  Csecsemő- és gyermekgyógyászati adjunktus, gyermektüdőgyógyász szakorvos Dr. Szirmai Annamária
Dr. Szirmai Annamária

1994-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően Miskolcon a Gyermekegészségügyi Központban kezdtem dolgozni. 3 gyermekem születését követően a Szent János Kórház Gyermekosztályán folytattam munkámat. 2007-ben csecsemő - és gyermekgyógyászatból szakvizsgáztam. Pályám során érdeklődésem az akut és krónikus légúti betegségek felé irányult, ezért gyermektüdőgyógyászatból is szakképesítést szereztem. Munkámban nagyon fontosnak tartom a betegek és szülők részletes felvilágosítását, oktatását, gondozását, mert így kis betegeim gyorsabban gyógyulnak és elkerülhetik a szövődmények jelentős részét.

 
 Csecsemő és gyermekgyógyász adjunktus, neonatologus szakorvos: Dr. Tory Vera
Dr. Tory Vera Orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem el. 2000 óta dolgozom a Szent János Kórház Gyermekosztályán. Gyermekgyógyászati szakvizsgát 2006-ban tettem. Jelenleg neonatológia másod szakvizsgámra készülök. Kutatómunkát folytatok a PhD fokozat megszerzésére. Kórházi munkám során az általános gyermekgyógyászati feladatokon kívül főként koraszülöttek/újszülöttek gyógyításával és utógondozásával foglalkozom. A helyes szakmai döntések mellett munkám során fontosnak tartom a betegek és szüleik részletes tájékoztatását, a betegek lelki támogatását és, hogy kellő figyelmet fordítsak kérdéseikre, aggodalmaikra.
 

Asszisztensek

 
 Képalkotó diagnosztikai analitikus / ultrahang asszisztens: Kovács Enikő
Kovács Enikő

2011-ben végeztem a Debreceni Egyetem orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus alapszakán. Főiskolai tanulmányaim során szert tettem a radiológia, sugárterápia és nukleáris medicina képalkotás diagnosztikus értékű kivitelezésében, lehetőségem nyílt orvosok, mérnökök, fizikusok, matematikusok szemein keresztül szemlélni egy ultrahang, röntgen, CT, MR, SPECT, PET készülékek által előállított képet. részletek»

 
 Asszisztens: Tar Mária
Tar Mária 1992-ben végeztem a Semmelweis Ignác Egészségügyi Szakközépiskolában.
Továbbképzésemre 2013-ban az Ápoló-híd OKJ végzetséget adó iskolát végezetem el.
Az elmúlt 20 évben családoknál dolgoztam, nevelő-gondozói és ápolói munkakörben. Legjobb szaktudásommal segítettem gyermekeik ellátásában, nevelésében, ápolásában.
Jelenleg a Pálma Egészségügyi központban való tevékenységem a pácienseinkkel foglalkozó adminisztratív és kommunikációs munka. Örömmel végzem a rám bizott feladatokat. Felelősséget ismerő, jó problémamegoldó, szakmailag elkötelezett, segítőkész
ember vagyok. Célom a megfelelő tájékoztatás, hosszútávon jó környezetben dolgozni, ahol hozzájárulhatok az intézmény sikereihez és remélem képességeimmel az emberek segítségére lehetek.
 
Telefon 06 30 274 1872   -   1027 Budapest, Margit krt. 44. mfszt.1.   -   E-mail: palmamedrendelo@gmail.com   -   Hibabejelentés


OK