Laborvizsgálat

laborvizsgálatNem akar szakrendelőben, vagy háziorvosánál várni a beutalóra, majd várni a laborban a vérvételre, és visszamenni a vérvétel eredményéért, hogy orvosának végre megmutathassa? Akkor jelentkezzen be laborvizsgálatainkra a 06 30 274 1872-es telefonszámon! Széleskörű laborvizsgálati lehetőségeket biztosítunk versenyképes áron. Telefonos bejelentkezést követően személyre szabott időpontban történik a vérvétel, amelyet profi, nagy tapasztalattal rendelkező asszisztenseink igen kíméletesen és gyorsan végeznek el. Az eredményt e-mail-ben továbbítjuk

 

Mintavétel: éhgyomorral (legalább 6 órával a vérvétel időpontja előtt már ne egyen és ne igyon) érkezzen, majd mintavétel után egy forró teára a vendégünk.
Határidők: igényelt vizsgálatoktól függően 2-3 munkanap, egyes vizsgálatok esetében 10-14 munkanap.
Tájékoztatás: kérésére a megadott e-mail címre küldjük a vizsgálati eredményét. Amennyiben a mintavételkor megbeszélt formában és időben nem kapja meg leletét, kérjük ezt jelezze munkatársainknak a 06 30 274 1872-es telefonszámon. 
Kiértékelés: A leletek kiértékelését a fenti szolgáltatás NEM tartalmazza, mert a laborvizsgálati eredmények csak egy személyes orvos-beteg találkozás során, részletes kikérdezést, kivizsgálást követően értékelhetőek.

Amennyiben a laborleletekkel kapcsolatban kiértékelésre, tanácsra, vagy további vizsgálatokra van szüksége, forduljon bizalommal rendeléseinkven orvosainkhoz. A 06 30 274 1872-es telefonszámon várjuk jelentkezését.

Telefon 06 30 274 1872   -   1027 Budapest, Margit krt. 44. mfszt.1.   -   E-mail: palmamedrendelo@gmail.com   -   Hibabejelentés