Férfi szakrendelések

ultrahang Jelentkezzen emlő, áttekintő hasi, pajzsmirigy, végtagi és nyaki érultrahang-vizsgálatainkon! A vizsgálatokat nagyfelbontású, prémium-kategóriás ultrahang készülékkel klinikai radiológus, ultrahang specialista szakorvos végzi. Az ultrahang sugárterhelést nem okoz, káros hatást nem fejt ki az emberi szervezetre. A készülékkel igen korán észlelhetők a kóros elváltozások, ezért évenkénti áttekintő ultrahangvizsgálattal sokat tehet az egészsége megőrzésért.
tovább»
urológiaNagy tapasztalat, széleskörű ellátás, teljeskörű diszkréció!
Az alábbi panaszok esetén forduljon bizalommal klinikai urológusunkhoz:
° Vizelési panaszok, nehézvizelés, vizeletcsepegés
° Húgyúti fertőzések, hólyaghurut, felfázás, prosztatagyulladás
° Vesekövesség, derékfájdalom, egyéb húgyúti kövesség
° A férfi szexualitás panaszai, merevedési problémák, termékenységi zavarok
° Rákszűrés /prosztata, vese, húgyhólyag, herék/
tovább»
labor, laborvizsgálat Nem akar szakrendelőben, vagy háziorvosánál várni a beutalóra, majd várni a laborban a vérvételre, és visszamenni a vérvétel eredményéért, hogy orvosának végre megmutathassa?
Akkor jelentkezzen be laborvizsgálatainkra a 06 30 274 1872-es telefonszámon! Széleskörű laborvizsgálati lehetőségeket biztosítunk versenyképes áron. Telefonos bejelentkezést követően személyre szabott időpontban történik a vérvétel, amelyet profi, nagy tapasztalattal rendelkező asszisztenseink igen kíméletesen és gyorsan végeznek el.  Az eredményt e-mail-ben továbbítjuk
tovább»
endokrinologia, pcos, pajzsmirigy ambulancia PCOS és PAJZSMIRIGY AMBULANCIA
A Policisztás Ovarium Szindroma (PCOS) és a pajzsmirigy rendellenességei a teljes szervezetet megbetegítő, az életminőségre súlyosan kiható kórállapotokat hozhatnak létre. Szakambulanciánkon 13 éves egyetemi, klinikai gyakorlatot szerzett endokrinológus szakorvos segít Önnek a betegség időben történő felismerésében és szakszerű ellátásában
tovább»
diabetológiaA cukorbetegség korunk járványa, csaknem minden tizedik embert érint hazánkban.   
Tudja-e Ön, hogy megfelelő kezeléssel megelőzhetőek az olyan cukorbetegség okozta szövődmények, mint a szívinfarktus, a gutaütés, a vakság a veseelégtelenség, és megmenthető az alsóvégtag az amputációtól? Nincs ideje a rendelőben üldögélni? Nem elég 5-10 perc, amit orvosával tölthet? Rendelőnkben személyre szabott, korszerű ellátást biztosítunk Önnek, egyéni és csoportos diétás konzultáció lehetőségével.
Bejelentkezés a 06 30 274 1872-es számon.
tovább»
dietetikaCukorbetegség, inzulin rezisztencia, PCO-szindróma, ill. súlyfelesleg okozta gondok kezelése Dietetikusunk szükség esetén belgyógyász, és endokrinológus szakorvos bevonásával, személyre szabott életmódbeli, és étrendi tanácsokkal segíti Pácienseinket a fenti problémák gyors és szakszerű megoldásában. Csoportos interaktív terhességi dietetika oktatás Vegyen részt csoportos dietetikai oktatásunkon, hogy várandóssága során kialakított helyes étrenddel minimálisra csökkentse az étkezési szokásokkal összefüggő anyai és magzati betegségek kialakulásának kockázatát!
tovább»
sebészetBizonytalan hasi fájdalmat panaszol? Étkezéssel kapcsolatos görcsök gyötrik? Székeléssel összefüggően jelentkeznek problémái? Fájdalmatlan csomót tapint?
Szeretettel várjuk sebészeti magánrendelésünkön!
tovább»
pszichoterápiaA minket érő hatások által kiváltott érzelmek nem csak szervszinten, hanem sejtszinten is befolyásolják testünk működését. Gátolják egyes hormonok termelődését, az immunsejtek képződését, stb. Így válnak fontos tényezővé a testi problémáink kialakulásában. Ez magyarázza a pszichoterápia létjogosultságát a testi gyógyításban is. Úgy tekintünk a testi működés harmóniájának a megbomlására, mint figyelmeztető jelre. A probléma megállít és alkalmat ad arra, hogy időt és figyelmet szenteljünk önmagunk számára.
tovább»
Telefon 06 30 274 1872   -   1027 Budapest, Margit krt. 44. mfszt.1.   -   E-mail: palmamedrendelo@gmail.com   -   Hibabejelentés