Gyermek szakrendelések

endokrinologia PCOS és PAJZSMIRIGY AMBULANCIA
A Policisztás Ovarium Szindroma (PCOS) és a pajzsmirigy rendellenességei a teljes szervezetet megbetegítő, az életminőségre súlyosan kiható kórállapotokat hozhatnak létre. Szakambulanciánkon 13 éves egyetemi, klinikai gyakorlatot szerzett endokrinológus szakorvos segít Önnek a betegség időben történő felismerésében és szakszerű ellátásában
tovább»
diabetológiaA cukorbetegség korunk járványa, csaknem minden tizedik embert érint hazánkban.   
Tudja-e Ön, hogy megfelelő kezeléssel megelőzhetőek az olyan cukorbetegség okozta szövődmények, mint a szívinfarktus, a gutaütés, a vakság a veseelégtelenség, és megmenthető az alsóvégtag az amputációtól? Nincs ideje a rendelőben üldögélni? Nem elég 5-10 perc, amit orvosával tölthet? Rendelőnkben személyre szabott, korszerű ellátást biztosítunk Önnek, egyéni és csoportos diétás konzultáció lehetőségével.
Bejelentkezés a 06 30 274 1872-es számon.
tovább»
dietetikaCukorbetegség, inzulin rezisztencia, PCO-szindróma, ill. súlyfelesleg okozta gondok kezelése Dietetikusunk szükség esetén belgyógyász, és endokrinológus szakorvos bevonásával, személyre szabott életmódbeli, és étrendi tanácsokkal segíti Pácienseinket a fenti problémák gyors és szakszerű megoldásában. Csoportos interaktív terhességi dietetika oktatás Vegyen részt csoportos dietetikai oktatásunkon, hogy várandóssága során kialakított helyes étrenddel minimálisra csökkentse az étkezési szokásokkal összefüggő anyai és magzati betegségek kialakulásának kockázatát!
tovább»
gyermek_ultrahangCsecsemő ultrahang szűrővizsgálatok, gyermek ultrahang vizsgálatok A szűrővizsgálat során hasi, csípő és koponya ultrahang vizsgálatot végzünk. A szűrővizsgálat során ellenőrizhetők a méhen belül látott esetleges eltérések, illetve olyan elváltozásokra is fény derülhet, amelyeket a terhesség során nem lehetett észrevenni.
tovább»
gyerkekgyogyaszatRendeléseinken igyekszünk feszültség mentes, nyugodt, barátságos légkört biztosítani a gyermekek és szüleik számára a vizsgálat alatt. Szükség esetén lehetőségünk van kiegészítő vizsgálatok elvégzésére ( labor, ultrahang) illetve társszakmákkal való konzultációra, indokolt esetben a kórházi háttér is adott.
tovább»
gyermek pulmonologiaGyermek tüdőgyógyászati szakrendelés tovább»
Telefon 06 30 274 1872   -   1027 Budapest, Margit krt. 44. mfszt.1.   -   E-mail: palmamedrendelo@gmail.com   -   Hibabejelentés