Dr Hazay Máté

1983-ban születtem Budapesten, diplomámat 2008-ban summa cum laude minősítéssel a Semmelweis Egyetemen szereztem. Gyakornoki éveimet a II. Sz. Szülészeti-Nőgyógyászati Klinikán töltöttem, 2010. decembere óta a Szent János Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályán  dolgozom.  Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak és a Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak.

Nőgyógyászati problémával (folyás, rendellenes vérzés, alhasi fájdalom, húgyúti fertőzés, méhnyak-elváltozások, cysták, myomagöbök, fogamzásgátlással kapcsolatos kérdések stb.) hozzánk forduló hölgyek részére teljeskörű diagnosztikai eszköztárat biztosítunk. Minden vizsgálat során ultrahang-felvétel is történik az esetleges rejtett elváltozások felismerésére. A páciensek a leletekről (HPV ill. egyéb kórokozó kimutatás, méhnyakrák-szűrés) emailben is kapnak tájékoztatást. Amennyiben nőgyógyászati műtét válik szükségessé, a beavatkozást  a Szt. János Kórházban végezzük, tapasztalt csapat tagjaként.

A várandósgondozás során minden alkalommal nagy felbontású ultrahang-vizsgálatot is végzünk, növelve ezzel az esetleges rendellenességek felismerésének valószínűségét. A magzati növekedés nyomonkövetése, szükség esetén a keringési paraméterek vizsgálata a magzat méhen belüli állapotáról ad naprakész felvilágosítást. Magánrendelői, nyugodt körülmények között igyekszünk megválaszolni a kismamák felmerülő kérdéseit, eloszlatni esetleges aggodalmait. Ehhez hozzájárulnak mindazon kiegészítő (nem kötelező) vizsgálatok is, amelyeket a hagyományos terhesgondozás során csak elvétve végeznek: mell- és pajzsmirigy ultrahang, pajzsmirigy-hormonok vizsgálata, D-vitamin szint mérése, toxoplazma szűrés, táplálkozási tanácsadás.

A rendelőnkben gondozott kismamák a Szt. János Kórház modern, nemrég felújított szülőszobáján hozzák világra babájukat. A szülésvezetésnél  kiemelten fontosnak tartom, hogy a szülés élménye, az új családtag érkezése (a szakmai biztonság mint alapkövetelmény mellett) a lehető legtermészetesebb módon, barátságos környezetben és empatikus személyzet jelenlétében történjen. Éppen ezért támogatom az édesapa (vagy közeli segítő hozzátartozó) jelenlétét, az epidurális érzéstelenítést, valamint a rutinszerű gátmetszés helyett a gátvédelmet.

Telefon 06 30 274 1872   -   1027 Budapest, Margit krt. 44. mfszt.1.   -   E-mail: palmamedrendelo@gmail.com   -   Hibabejelentés