Bónuszrendszer

Bónusz-rendszer

A Pálma Egészségügyi Központ szakemberei a lehető legmagasabb színvonalú, személyre szabott gondoskodást kívánják nyújtani a pácienseiknek. Nagyon fontos számunkra, hogy Ön, elégedetten távozzék rendelőnkből, magával víve orvoscsapatunk jó hírét. A páciensek jó része korábban is szóbeli ajánlás útján jutott el hozzánk, ezt szeretnénk Önöknek a bónusz-rendszerrel megköszönni.

A bónusz-rendszer lényege*…

... hogy ha az Ön ajánlására egy új páciens keresi fel rendelőnket, akkor Önnek ezt bónusz formájában honoráljuk: egy ajánlásért Ön egy bónuszt kap, az Ön által ajánlott új páciens pedig egyszeri, 1000 Ft kedvezményt. A gyűjtött bónuszokat későbbi vizitek alkalmával bármikor forintkedvezményre válthatja, 1 bónusz jelenleg 1000 Ft kedvezményt jelent Önnek.

Ajánlás

Miután belépett a honlapunkra, kattintson az „Ajánlás küldése” menüpontra! Itt adhatja meg azoknak az ismerőseinek az e-mail címét, akiknek a rendszerünk az Ön üzenetével ajánlólevelet küld. A bónusz jóváírása akkor történik meg, ha az ajánlólevél címzettje megjelenik rendelőnkben.  Minél több ismerőse veszi igénybe szolgáltatásainkat, Ön annál több bónuszt kap.

Bónuszok beváltása

Az összegyűlt bónuszait (illetve az ezeknek megfelelő pénzösszeget) egy következő vizsgálat vagy konzultáció alkalmával tudja kedvezményre váltani: jelezze asszisztensnőnknek bónuszbeváltási szándékát, és az Ön által fizetendő díj az összegyűjtött bónuszok értékével kevesebb lesz.

A bónuszpontok jelölése

Az ajánlásaim oldalon, egy érme egy bónuszpontot jelent. Amint eléri az egyszerre maximálisan felhasználható 5 bónuszpontot, az érmék aranyszínnel lesznek jelölve, a mellette megjelenő szám, azt jelzi, hogy hányszor 5 bónuszpontja van. Az 5 bónuszponton felüli pontokat ismét alapszínű érmékkel jelöljük, egészen addig, amíg összegyűlik ismét az 5 darab.


*Ajánlást csak akkor áll módunkban jóváírni, hogy ha az ajánlott fél az ajánláshoz használt e-mail címmel regisztrál, és személyesen megjelenik rendelőnkben. Az ajánlások és a kedvezmények 6 hónapig érvényesek.
*Az ajánlások és a kedvezmények nem átruházhatóak.
*Ajánlásért kapott bónuszokból egyszerre maximum 5 bónusz használható fel.
*Bónusz akciónk visszavonásig érvényes.
*A bónusz értékének módosítási jogát fenntartjuk.

Telefon 06 30 274 1872   -   1027 Budapest, Margit krt. 44. mfszt.1.   -   E-mail: palmamedrendelo@gmail.com   -   Hibabejelentés